Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Werken bij SEAT is meer dan werken bij zomaar een automerk. Bij SEAT werk je bij een organisatie die volop in beweging is en die vooruit loopt op de nieuwe ontwikkelingen of het nu gaat om digitalisering, urbanisering of connectiviteit. Klantgerichtheid is top prioriteit. Het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers is dan ook van cruciaal belang.

Ontwikkeling

SEAT heeft als doel om je continu te ontwikkelen. Jij bepaalt, samen met je werkgever en ons, een toekomst pad op basis van je ambities en competenties. Ook al heb je veel ervaring, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er altijd.

Lees verder >>>

Certificering

Met verschillende SEAT opleidingsprogramma’s bieden wij werknemers nieuwe professionele en persoonlijke perspectieven. Denk aan training, coaching, workshops en zelfs kampioenschappen. Werk je bij SEAT dan ben je constant in ontwikkeling en laten we je groeien tot gecertificeerd SEAT medewerker.

Lees verder >>>

Flexibel

Werken is leren en leren is werken. Bij SEAT zorgen we dat leren en werken hand in hand gaan. Wanneer je werkt bij SEAT dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo groei je in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder >>>

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
Broekhuis Auto Hoogenboom Huiskes-Kokkeler Autogroep Ames Autobedrijf Vallei Auto Groep Veenendaal Wealer De Waal Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Pon Dealer Van Tilburg-Bastianen Groep B.V.
www.werkenbijseat.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.