Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Leren = werken en werken = leren

Misschien heb je net je opleiding afgerond of misschien heb je al een prachtige carrière opgebouwd. Wanneer je gaat werken bij SEAT dan wordt je 24x7 ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

Eigen opleidingscentrum, Pon Academy

SEAT beschikt over een eigen opleidingscentrum, Pon Academy. Pon Academy is een in-company opleidingscentrum dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerkprogramma’s voor iedereen in de SEAT organisatie. Door kennis en expertise op het gebied van leren, ontwikkelen én automotive, spelen we gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en SEAT. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en volledige opleidingen het hele jaar door worden aangeboden. 

Voor je professionele ontwikkeling op technisch vlak beschikt Pon Academy over een vijftal state-of the-art technische trainingslokalen waar de nieuwste technieken getraind worden. Zo blijf je up-to-date met je technische kennis en kan je jezelf blijven ontwikkelen in je technische carrière bij SEAT. Voor het trainen van vaardigheden op niet technisch gebied beschikken we over een aantal multifunctionele trainingslokalen. 

Kennis en vaardigheden worden in een ‘blended learning’ methode aangeboden. Hiermee zorgen we voor een goede mix van online training, klassikaal en zelfstudie. Je wordt, als vanouds, nog steeds begeleid door vakkundige trainers maar het notitieblok en de pen zijn inmiddels vervangen door een tablet en apps.

Persoonlijk

Voor elk vakgebied binnen het dealerbedrijf hebben we een opleidingsprogramma die leidt tot een erkende certificering vanuit SEAT. Je eigen SEAT diploma als Master Technician, Schade- of Garantiespecialist, Verkoop- of Service Adviseur, Service- of Salesmanager en Chef onderdelen of werkplaats. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. 

Wil je naast je professionele ook andere vaardigheden ontwikkelen dan heb je keuze uit een groot aanbod online trainingen. Een catalogus van een kleine honderd titels in categorieën als communicatie, management, Office, persoonlijke effectiviteit, etc. In combinatie met bijvoorbeeld coaching en een opdracht in de dagelijkse praktijk een effectieve manier om jezelf te ontwikkelen. 

Wordt jij de beste van de wereld?
Elk jaar organiseert SEAT het Top SEAT People evenement. Top SEAT People is dé wereldwijde competitie waarin wordt gestreden om het wereldkampioenschap voor verschillende disciplines: Monteurs, Service Adviseurs, Garantiespecialisten en Verkopers. Iedereen binnen het SEAT dealerbedrijf kan hieraan meedoen. Hiermee krijg je internationaal erkenning van jouw vaardigheden gecombineerd met een geweldige internationale finale in Spanje. Unieke voordelen van het werken bij SEAT.

Pon

Pon Academy is gevestigd op de campus van Pon in Leusden. Pon vertegenwoordigd samen met de dealer organisatie de merken van Volkswagen AG in Nederland. Maar Pon is meer dan alleen auto’s. Bij Pon horen 80 bedrijven. Die opereren in 32 landen en in 9 verschillende werkgebieden. Het is daarmee een internationale handels- en serviceorganisatie. 

Van personenauto’s, bedrijfswagens en fietsen tot grond-verzetmachines, scheepsmotoren en elektrotechniek. Met A-merken zoals Cervélo, Volkswagen, SEAT, Caterpillar, MAN en Continental bieden wij onze klanten het beste van het beste.  Met ‘Strong brands, Dedicated People’’ bouwt Pon samen met hun business partners aan een innovatieve en duurzame positionering. Pon is voortdurend in de beweging. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe activiteit Move in Amsterdam.

Veel succes met je sollicitatie bij SEAT en we verwelkomen je graag bij de Pon Academy in Leusden voor je eerste training.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Ons dealernetwerk
Vallei Auto Groep Veenendaal Broekhuis Huiskes-Kokkeler Autogroep Van Tilburg-Bastianen Groep B.V. De Waal Autogroep Bourguignon Leeuwarden B.V. Ames Autobedrijf Auto Hoogenboom Wealer
www.werkenbijseat.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.