Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf je nu in

Volkswagen Group

SEAT is onderdeel van de Volkswagen Group. De Volkswagen Group bestaat naast SEAT uit Volkswagen Personenwagens Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, ŠKODA, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati MAN en Scania. Elk merk heeft zijn eigen doelgroep en opereert in de markt als een zelfstandig automerk. De Volkswagen Group is gevestigd in Wolfsburg, Duitsland en is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van auto's en bedrijfsauto's en de grootste autofabrikant in Europa. Volkswagen Group zet sterk in op electrisch rijden en met deze nieuwe strategie is de basis gelegd voor de toekomstige globale leider van duurzame mobiliteit.

Pon

In Nederland wordt SEAT vertegenwoordigd door Pon en het SEAT dealer- en servicenetwerk. Naast SEAT heeft Pon het importschap van de Volkswagen Group merken; Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, ŠKODA, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini en MAN Truck en Bus.

Het merk

SEAT is geboren in Barcelona. Onze auto's mogen vanbinnen vol zitten met de krachtigste Duitse technieken, onze roots liggen toch echt in Barcelona. Hier zetten wij onze wildste dromen om in echte designs. Aan Spaans temperament geen gebrek: wij maken van elke dag een avontuur en halen alles eruit wat erin zit. In de voetsporen van Picasso en Gaudí? Echt niet. Wij kiezen onze eigen weg.

Lees hier >>>

Automotive Vacatures
Vallei Auto Groep
inNijmegen
Vallei Auto Groep
inNijmegen
Vallei Auto Groep
inNijmegen
Van Mossel Automotive Groep
inWaalwijk
Van Mossel Automotive Groep
inTilburg
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
www.werkenbijseat.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.